Aldrig mere tandlægeskræk - kompetent og effektiv behandling i København

For mange mennesker er en tur til tandlægen noget rutinemæssigt, der ikke kræver de store overvejelser. Det er et fast indslag en gang hvert halve eller hele år og noget, som klares uden de store kvaler. Det er dog ikke alle, der er så heldige at kunne tage et tandlægebesøg helt afslappet. Har man tandlægeskræk, er besøget forbundet med store udfordringer, selv ved simple rutinetjek og almindelige tandrensninger – og resultatet bliver for nogen et komplet fravalg af tandlægebesøget med flere problemer til følge. Andre vælger, i erkendelse af vigtigheden af det regelmæssige besøg hos tandlægen, fuld narkose, men denne løsning er både omstændelig og tidskrævende. Heldigvis er der indenfor de seneste mange år sket et gennembrud både i forhold til redskaber og forståelsen for, hvordan man behandler skrækken på bedst mulig vis - til stor glæde for mange!

Tillid og tålmodighed
Er angst for tandlægen et tilbagevendende problem, kan det være en god ide at henvende sig til en klinik, som fokuserer særligt på patienter med behov for ekstra støtte og tid i forbindelse med et besøg. Tandcity er et nyt tilbud inden for behandlingaf tandlægeskræk, hvor der følges et særligt skridt for skridt-program, som er kendetegnet ved, at man tager sig god tid til patienterne, ligesom man taler om processen undervejs. Denne tilgang er unik i sit fokus på at opbygge en tillidsfuld relation, og selvom der i særlige tilfælde kan tilbydes beroligende midler, er ambitionen som udgangspunkt, at behandlingen skal kunne gennemføres uden brug af disse.    

Nye redskaber
En af de klassiske forestillinger om et tandlægebesøg, og genstand for mange vittigheder, er den store sprøjte med bedøvelsesmiddel, som går forud for de fleste indgreb og behandlinger. Mange har det virkelig svært med kanyler, og oplevelsen bliver aldrig forbedret af, at man skal stikkes inde i munden. Lider man af tandlægeskræk, kan dette ofte vise sig at være den helt store udfordring, som i visse tilfælde endda får patienter til at foretrække fuld narkose. Udviklingen af ny teknologi har dog gjort meget for, at netop denne del af tandlægebesøget er blevet lettere. I dag kan man således i stedet for en kanyle vælge at benytte, hvad der ligner en kuglepen med en lille spids. Denne aflæser præcist, hvor meget bedøvelsesmiddel der skal anvendes og hvor. Dette er den såkaldte enkelttandsbedøvelse. Hele oplevelsen af at være bedøvet føles således meget mildere, og dette er en essentiel del af en succesfuld behandling af patienter med tandlægeskræk på klinikken i København.

Popular posts from this blog

Behöver du hjälp att montera pooltrappa i Göteborg med omnejd? Vi har tipsen!

Luxury Spa Design Tips for a Quality Spa

När används en tandkrona?