Behöver du hjälp att montera pooltrappa i Göteborg med omnejd? Vi har tipsen!


En trappa i poolen ökar inte bara bekvämligheten, den tillför även mycket rent estetiskt. Det är snyggt med en ståtlig trappa, dessutom är den inte bara praktiskt för att gå i och ur. Den är även perfekt att sitta på en varm sommardag. Men att montera en pooltrappa är inte det lättaste, särskilt inte om du aldrig gjort det förut. Som tur är finns det många skickliga leverantörer som kan erbjuda montage. Det finns olika typer av pooltrappa. Vissa sänker man ner när poolen är helt färdig och andra varianter monteras fast före, då kan poolens liner täcka även trappan. Beroende på vilken storlek och form du har på din pool finns många olika alternativ av trappor att välja bland. Vi berättar mer om dessa nedan.

Pooltrappa för alla pooltyper

För att din trappa ska vara så snygg och praktiskt som möjligt gäller det att du väljer rätt modell utifrån din pooltyp. För rektangulära pooler finns det riktigt snygga gaveltrappor att välja på. Dessa kan du välja på i flera bredder. Om du har en riktigt stor pool kan en bred gaveltrappa som sträcker sig från sida till sida vara mycket snygg. Då finns det gott om sittyta och det blir enkelt att ta sig i och ur poolen. För mindre pooler har du kanttrappan. Denna finns också i flera storlekar och monteras alltså i poolens hörn. Här tar den liten plats men gör det ändå lättare att stiga i och ur vattnet. Priserna för att montera en pooltrappa varierar en hel del. Dels beror det på hur stor trappan är men också på vilket sätt den ska monteras. Det lättaste är att kontakta en pool- eller trapptillverkare för att fråga om en offert. Om du är händig går det dock givetvis bra att själv montera trappan, det följer oftast med noggranna montageanvisningar.

Vänd dig till en seriös tillverkare

Om du inte köpt en pool ännu men går i tankarna kring detta gäller det att du noggrant funderar över vilken sorts pool du vill ha. Pooler finns att köpa i nästan alla prisklasser. Men även om ett billigare pris kan verka lockande kan det i längden vara ett sämre val. Om du väl ska investera i en fin pool är det lika bra att du satsar på något du verkligen vill ha. En kvalitativ pool ökar värdet på huset och tillför mycket för såväl familj som vänner.



Comments

Popular posts from this blog

Luxury Spa Design Tips for a Quality Spa

När används en tandkrona?